Sådan laver du en frugtkurv

Når du laver en frugtkurv, skal du købe den bedste friske frugt, du kan finde

Du vil gerne købe frisk frugt fra det lokale landmandsmarked eller direkte fra frugtplantager i dit område. Hvis de ikke er tilgængelige, skal du gå til en lokal købmand, som du ved at have de bedste produkter. Køb masser af frugtsorter inklusive æbler, appelsiner, pærer, grapefrugt osv. Undersøg frugtudvalget omhyggeligt, og håndpluk kun de største stykker uden blå mærker og pletter. Hvis der er eksotiske frugter som ananas, mango og kiwi, skal du også hente dem, da de kan lave god accentfrugt til din frugtgavekurv. Hvis du vil medtage mindre, mere letfordærvelige frugter som jordbær og blåbær, skal du også købe en hård beholder for at beskytte dem mod at blive beskadiget.

Hvilke andre ting kan jeg lægge i en frugtkurv?

Ud over frugt kan du tilføje blandede nødder med aroma, kirsebær med kirsebærdækket mælk, sommerpølser, prisbelønnede hvidløgsost, mandler med mørk chokolade, yoghurtdækkede kringler, røget laks, pistacienødder, tørret frugt, gourmetpopcorns, honninghvedekræk, hindbær konserves, shortbread, salsaer, chokoladedækket karamel, en flaske mousserende cider eller vin eller andre gourmetartikler. Hvis du kender en favorit mad, endda noget så simpelt som en Twix slikbar, skal du sørge for at medtage det, da det viser, at du havde din modtager i tankerne, da du lavede gavekurven.

Hvad med selve kurven?

Mange mennesker finder en simpel kurv i en genbrugsbutik til deres frugtkurv gave. Men husk, selve kurven vil være det eneste, der er tilbage, efter at frugt og gourmetvarer er væk. Husholdningskurve af høj kvalitet lægges i din modtagers stue som en påmindelse om din venlighed, billige grimme bliver hurtigt smidt væk.
If you adored this post and you would certainly such as to obtain even more information regarding www.tidsskriftholder.dk kindly go to our web-site.
Så brug et par ekstra dollars på en dejlig kurv, så vises den og er en påmindelse med jævne mellemrum om, hvor meget du holder af. Husk værdien af ​​en gourmetfrugtkurv er meget mere værd end bare det dollarbeløb, du bruger.

Emballagematerialer, du skal bruge til at forberede frugtkurven

Du kan finde alt det emballeringsmateriale, du har brug for, i din lokale håndværksbutik. Du skal pakke græs til dæmpning og stabilisering mellem frugtstykker, tape til, mange ting, gavepapir, varmeforseglet plastikpapir, bånd og buer. En note til pakningsgræsset, du kan bruge det grønne eller andet farvet pakningsgræs, du ville bruge i en typisk påskekurv, men der er nogle rigtig gode emballagegræs lavet af tynde spåner af træ, der giver en bedre præsentation.

Så hvordan begynder du at fremstille frugtkurven?

Sæt ca. en tomme pakkegræs i bunden af ​​kurven for at dæmpe frugten. Pak de største æbler, appelsiner og pærer i to lag gavepapir og pakk hele bunden af ​​kurven med et lag frugt. Pak ekstra frugt i et andet, tredje og måske et fjerde lag. Dit mål er nu at skabe en frugtpyramide, hvor hvert lag bliver lidt mindre. Tilsæt pakningsgræs mellem hvert lag, hvor det øverste lag slutter med kun et eller to stykker frugt på toppen. Hvis kurven er cirkel, slutter du med en øverst, hvis din kurv er oval, slutter du sandsynligvis med to. Årsagen til, at du kun vil bruge æbler, appelsiner og pærer, er fordi du bygger fundamentet på din frugtkurv, og du ikke ønsker at medtage frugt, der let får blå mærker eller beskadigelse, når du bygger oven på dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *